Finans- og it-mekka

08-10-2009
1 min.

København har stærke kort på hånden som finans- og it-mekka.

DJØF er med i et nyt initiativ – Copenhagen Finance IT-Region – som skal booste Hovedstaden og Øresundsregionen som finans- og it-centrum. Initiativet støtter sig til en ny rapport fra Oxford Research, der viser, at Danmark er helt fremme i verdenseliten, når det handler om at anvende it i den finansielle sektor.

Fem styrkepositioner, der særligt fremhæves i rapporten, er it-sikkerhed, procesoptimering, investeringssoftware, brugervenlighed og mobile banking.

Vækstforum København bakker op om initiativet.”Vi kan sætte Hovedstadsregionen på det finansielle verdenskort, hvis vi satser på de fem stærke kort, som analysen har dokumenteret. Det vil betyde flere investeringer og flere jobs til Hovedstaden – og det er jo hele tanken bag vores arbejde,” siger Jørgen Christensen, formand for Vækstforum Hovedstaden.

De deltagende partnere i Copenhagen Finance IT Region er Aarhus School of Business – Aarhus Universitet, Copenhagen Business School, Copenhagen Capacity, Dansk Metal, DI/ITEK, DJØF, Finansforbundet, Finansrådet, HK/Privat, IT-Branchen, IT-Universitetet, Københavns Universitet, PROSA og Øresund IT.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.