Krise?

29-01-2009
1 min.

Ledigheden blandt djøfere falder stadig.

Hvem sagde krise? Ledigheden blandt djøfere har endnu en gang taget et nøk nedad og ligger nu på 1,4 procent. Det viser den seneste ledighedsstatistik fra Akademikernes Centralorganisation - november 2008.

Et år tilbage lå ledigheden blandt djøfere på 2,1 procent.

Men der er dog også blandt djøferne begyndt at vise sig tegn på, at de nok ikke kommer til fortsætte med at ride på den samme positive bølge. Dimittendledigheden er ifølge nye decembertal begyndt at stige.Men både hos jurister og økonomer er ledigheden stadig på under en, mens den ligger på 2,2 procent hos cand.merc.erne og de øvrige samfundsvidenskabelige uddannede.

Når man ser bort fra de nyuddannede, så finder man de højeste ledighedsprocenter hos de 50-59 årige. Men den højeste ledighedsprocent blandt den 50-59 årige, som er at finde blandt de øvrige samfundsvidenskabelige uddannede, ligger dog kun på 2,1 procent.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.