Multimedieskat

9.9.2009

af

Du skal kompenseres med 3.826 kroner.

Du skal tjene 3.826 kroner mere om året for at betale din arbejdsgiverbetalte mobiltelefon og bærbare computer, hvis du betaler topskat. Betaler du ikke topskat er beløbet 2.073 kroner om året.

Ergo er det en tilsvarende kompensation, du skal have fra din arbejdsgiver, hvis du skal slippe for at have ekstra udgifter i forbindelse med de elektroniske arbejdsredskaber, du har fået stillet til rådighed for at kunne arbejde hjemme og i fritiden, lyder det fra DJØF.

Den klare udmelding fra DJØF er ifølge Pia Gjellerup, chef for politisk afdeling i DJØF, at du bør have de 3.826 kroner i kompensation fra din arbejdsgiver for at være fleksibel.

Fra DJØF lyder anbefalingen, at du sammen med dine kolleger går til ledelsen med et fælles krav om kompensation. Og det skal ske inden jul. For lykkes det ikke at få kompensation, kan du nå at levere udstyret tilbage inden nytår, så det ikke kommer til at gå ud over din skattebetaling i 2010.

Får du ingen økonomisk kompensation og ønsker du ikke at aflevere dit udstyr, kan du som en sidste mulighed overveje at forhandle dig til mere udstyr, lyder rådet fra DJØF. For uanset hvor meget multimedieudstyr, du får stillet til rådighed, bliver du beskattet af 3.000 kroner.

”Og så kan man jo ligeså godt få mest muligt for pengene,” siger Pia Gjellerup

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Villum Fonden
Job
KL - Kommunernes Landsforening
Job
Wonderful Copenhagen
Job
Hvidovre Kommune
Job
Djøf
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet