DJØF og C3 fusionerer

24.8.2009

af

Alle økonomer og samfundsvidenskabeligt uddannede samles i én organisation fra den 1. januar 2010.

DJØF og C3 ledelse og økonomi (tidligere Civiløkonomerne) har besluttet at samle DJØFs 54.000 medlemmer med C3’s 13.500 medlemmer i en organisation under navnet DJØF. De knapt 70.000 samfundsvidenskabelige og erhvervsøkonomiske kandidater og studerende vil dække den private og offentlige sektors funktioner inden for ledelse, økonomi, jura, marketing, organisation og administration.

Formålet med fusionen er at forene de to organisationers styrker indenfor dannelsen af netværk, rådgivning og forhandling til en samlet stærk faglig organisation, lyder det fra formændene for de to organisationer, Finn Borch Andersen og Mads Henriksen.

”Vi vil gerne sætte nye standarder for servicen til medlemmerne, når de står i en kritisk jobsituation eller har brug for et godt karriereråd. Vi skal også give dem Danmarks bedste og stærkeste netværk omkring deres faglighed og karriere – virtuelt og fysisk. Og vi vil være en stærk og indflydelsesrig aktør i den offentlige debat om spørgsmål, der er relevante for medlemmernes arbejds- og studieliv,” siger Finn Borch Andersen, formand for DJØF.

Han suppleres af C3’s formand, Mads Henriksen:

”Det har hele tiden været vores erklærede mål at skabe Danmarks mest attraktive faglige organisation for ambitiøse, forretningsorienterede ledere og økonomer. Denne ambition styrkes med fusionen, der ubetinget vil give medlemmerne Danmarks stærkeste netværk og mest kvalificerede rådgivning og sparring omkring løn og kontrakter. Samtidig vil det styrke vores position på de erhvervsøkonomiske uddannelser, således at det nye DJØF vil blive den største og stærkeste aktør.”

De to formænd lægger vægt på, at jobsituationen og uddannelserne for DJØFs og C3’s medlemmer i dag er den samme. De mener derfor, at en fusion af de to faglige organisationer giver det nye DJØF en gunstig position for at få flere nye medlemmer på uddannelsesstederne og arbejdsmarkedet. Visionen er at skabe Danmarks stærkeste netværk og vokse til 100.000 tilfredse medlemmer med ambitioner og indflydelse i 2015.

DJØFs Hovedbestyrelse og C3 bestyrelse har sagt ja til fusionen. C3 afholder ekstraordinært repræsentantskabsmøde 20. september og skal i forlængelse heraf gennemføre en urafstemning blandt medlemmerne om fusionen frem til den 8. oktober, mens den skal godkendes af DJØFs Repræsentantskab 18. november. Godkender begge organisationer fusionen, kan den træde i kraft den 1. januar 2010.

Der vil ikke ske afskedigelser i de to organisationers sekretariater som følge af fusionen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Djøf
Frist 4. mar. 2024
Job
Børne- og Undervisningsministeriet
Job
Finanstilsynet
Job
Finanstilsynet
Job
Hjørring Kommune
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet