Balancepris til hensynsfulde arbejdspladser

11.8.2009

af

Belønning til arbejdspladser, der sætter balancen mellem arbejdsliv og familieliv højt.

En ny balancepris, som overrækkes af indenrigs- og socialminister Karen Ellemann (V), skal belønne arbejdspladser, som er i top med at tage hensyn til medarbejdernes balance mellem arbejdslivet og familielivet.

Det kan fx være gennem forhold, som letter situationen, når man har syge børn. Det kan være fleksibel arbejdstid. Det kan være virksomhedsordninger for seniorer eller tilbud til ansatte, som har alvorlig sygdom tæt inde på livet. Men der er ingen snævre kriterier, og hvem, der vinder, bliver op til et bredt sammensat dommerpanel.

Der er én pris i hver af følgende kategorier: Offentlige arbejdspladser, private virksomheder med under 50 medarbejdere og private virksomheder med over 50 medarbejdere. Prisen bliver uddelt den 23. november.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
Indenrigs- og Sundhedsministeriet
Job
DR - DR-Byen
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sociale Anliggender, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet