Nyt job - Rasmus Geckler

17.4.2009

af

Dimittenden, der troede, han havde et job.

Rasmus Geckler, 30 år, cand.polit., dimitterede i januar, men har i mange år sideløbende med studiet arbejdet på dagbladet Børsen. Pr. 1. marts projektleder hos Peytz & Co. A/S, der udvikler og skaber trafik på websider.

Var det svært at finde et job, da du dimitterede?

"Nej, for jeg havde et job. Studiet har trukket gevaldigt ud, fordi jeg i praksis har arbejdet fuld tid på Børsen i en årrække. Og det lå i kortene, at min tidsbegrænsede kontrakt skulle erstattes med en fastansættelse, når jeg blev kandidat. Men verden har jo lige pludselig ændret sig, så mod alle forventninger - også mine nærmeste chefers - var en fastansættelse ikke mulig. Jeg var oppe at forsvare mit speciale en torsdag og nåede lige at nyde weekenden, inden jeg fik den dårlige nyhed om mandagen."

Hvordan reagerede du på det?

"Det var som at få en spand kold vand i hovedet, og jeg blev vred, skuffet og ked af det, men jeg tænkte, at det nok skulle gå alligevel."

Hvad gjorde du?

"Der gik heldigvis ikke mere end en uge, før jeg fik et job, men jeg nåede da at kigge en smule jobannoncer. Det er jo ikke et traditionelt polit-job, jeg har fået, og det var slet ikke sikkert, at det ville være blevet slået op."

Hvordan fik du så jobbet hos Peytz & Co.?

"Ud over at skrive artikler og researche for journalisterne har jeg også været projektleder på Børsens aktiespil. Jeg kom i det hele taget til at arbejde mere og mere med udvikling og analyse af brugeradfærd. I den forbindelse har Børsen samarbejdet med Peytz & Co., og et par dage efter jeg fik at vide, at jeg kun havde job i en måned endnu, skulle jeg deltage i et møde om, hvad der fremover skal ske med aktiespillet. Her deltog Christian Peytz, direktør i Peytz & Co., og på den måde fik han nys om, at min kontrakt med Børsen ikke var blevet forlænget. Efterfølgende tilbød han mig et job. Og jeg havde faktisk selv tænkt tanken - at det kunne være et interessant sted at arbejde."

Hvad skal du lave i dit nye job?

"Jeg kommer til at sidde på den anden side nu, hvor det bliver mig, der er projektleder for kunder, der rekvirerer hjælp til medie- og webløsninger - helt fra en lille detalje til at få udviklet et helt nyt website fra bunden. Jeg skal koordinere koncept og strategi og hjælpe med at finde ud af, hvad kunden vil have og har brug for. Og så kommer koordinationen med teknikere, designere og grafikere. Her i huset er man ikke bange for at bruge mange folk til ét projekt - hver mand har sin force. I sidste ende er det min opgave at få projektet i mål, så alle er glade og tilfredse."

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Grønlands Selvstyre, Skattestyrelsen
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Fiskeri og Fangst
Job
Indenrigs- og Sundhedsministeriet
Job
Århus Statsgymnasium
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Fiskeri og Fangst
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet