Hans, bjerget og DJØF Bladet

17.4.2009

af

Hans Kornø Rasmussen har nu skrevet en bog om hans kamp mod toppen af Mont Ventoux.

Faste læsere af dette blad husker nok artikelserien om Hans Kornø Rasmussens forberedelser og kamp for at cykle op ad Tour de France bjerget Mont Ventoux. Serien er nu blevet til en bog, hvor økonomen, sammen med hans coach Torben Bremann, over 160 sider beskriver de overvejelser og den træning, der lå forud for opkørslen og de tanker og vanskeligheder, der fulgte.

I bogen indgår DJØF Bladets rolle også i projektet. Hans Kornø Rasmussen skriver bl.a.: "Jeg ringede til min fagforening DJØF og bad om et møde, hvor jeg fortalte om mit projekt. Jeg ville skrive om projektet i netop det blad, fordi mange af bladets læsere på mange måder lignede mig selv." Og han skriver videre efter, at aftalen om serien er indgået: "Så nu havde jeg forpligtet mig i forhold til mange mennesker, og der var taget billeder af, hvordan en jævnt afdanket 60-årig djøfer så ud. Der var ingen vej tilbage." Hans Kornø Rasmussens vej kan læses i bogen 'Hans og bjerget', der er kommet på People's Press.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Sund & Bælt Holding AS
Job
Islands Brygges Sogn
Job
Procesbevillingsnævnet
Job
Børne- og Undervisningsministeriet
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet