Når fakta ikke har betydning

14-08-2008
1 min.

Læserbrev fra Zubair Butt Hussain.

I Djøfbladets udgave nummer 9 var der tegnet et portræt af undertegnede, hvis form er faldet Michael Hansen (MH) for brystet, hvilket han så har givet udtryk for i Djøfbladets udgave nummer 11. Med forbehold for min manglende journalistiske baggrund, er det dog min opfattelse, at et portræt sjældent er konfronterende journalistik, men nærmere at gengive personens profil. Jeg hylder kritik til hver en tid, men sætter stor pris på, at denne er saglig, transparent og ikke mindst baseres på fakta.

Jeg har tidligere stillet op til kritiske interviews og gør det gerne i fremtiden, men jeg sætter pris på, at usandheder udelades. For det første har jeg aldrig været formand for Muslimer i Dialog. For det andet var arrangementet i Den Sorte Diamant ikke kønsopdelt.

Derudover ville det være interessant for mig og ikke mindst læserne at vide, hvem MH klassificerer som terrorfortaler til dette arrangement - var det Jeppe Kofoed fra Socialdemokratiet, terrorforsker Lars Erslev Andersen, tidligere journalist på Sunday Express eller Yvonne Ridley, som alle sad i panelet, eller var det nogle af journalisterne fra P1-redaktionen, der stod bag radioprogrammet 'Islams ansigter', som vandt en pris denne aften?Hvad angår den resterende del af indlægget, formoder jeg læserne kan gennemskue den manglende lødighed, og derfor synes yderligere kommentarer overflødige.

Med venlig hilsen
Zubair Butt Hussain

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.