Kom med chefens navn

26-06-2008
1 min.

Læserbrev fra Jørgen Raffnsøe, Helsingør.

Jeg har med stor interesse læst artiklen i djøfbladet nr. 10 om Morten Wassmann, der blev fyret efter kun én uges stress-sygemelding. Jeg savner dog en vigtig detalje i artiklen: Navn og adresse på det firma hvor Morten var ansat. Det er jo ikke til at se for den djøfer, der søger ind i denne virksomhed, at der sidder en psykopat i chefstolen, og den behandling, som Morten har været udsat for, er jo tydeligvis ikke enestående. Dårligt psykisk arbejdsmiljø er et voksende problem og noget, det tager lang tid for den enkelte at få rettet op på foruden tabt arbejdsfortjeneste. Det koster også samfundet dyrt. Derfor lyder min opfordring til djøfbladet: Hold op med at være så pæne, og ryk ud med navnet. Man kan selvfølgelig diskutere, hvornår man skal stille chefer i gabestok, men den chef, der er beskrevet i artiklen, er langt oppe i det røde felt.

Jørgen Raffnsøe,
Helsingør

Svar

Vi valgte ikke at kontakte arbejdsgiveren i forbindelse med artiklen, og uden arbejdsgiverens besyv i sagen ville det ikke være etisk og retsligt acceptabelt at offentliggøre navnet.

Stig Nielsen
Redaktør

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.