Finanssektoren sukker efter akademikere

06-03-2008
1 min.

Der bliver rift om akademikere i den finansielle sektor i 2008.

Og det gælder både dem med og uden økonomisk baggrund. Det er konklusionen på en analyse fra Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Men det er stadig de såkaldte samfunds- og handelskandidater, der er den dominerende gruppe blandt medarbejdere med akademisk uddannelse i finanssektoren.Andelen af akademikere i finanssektoren har i længere tid være stigende, men i 2008 ser der altså ud til at komme et ekstra boom.

Omvendt er der også en forventning om, at mange finansielle arbejdspladser må sige farvel til deres akademiske medarbejdere. Det begrundes i, at akademikere er en attraktiv arbejdskraft, og derfor erkender og forventer virksomhederne, at jobomsætningen især for denne gruppe er høj.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.