Medlem nr. 10.000 i DJØF Privat

7.11.2008

af

Gert Jeppesen er medlem nr. 10.000 i DJØF Privat.

"Jeg fik DJØF anbefalet af en kammerat. Så vidt jeg kan se, har DJØF mange gode tilbud. Både billige forsikringer og den slags, men også lønforhandlingskurser, faglig sparring, arrangementer og karriereudvikling. Selv om jeg pt. ikke har behovet, er det godt, at jeg kan gøre brug af tilbuddene, når det opstår", siger Gert Jeppesen, cand.merc.emf. Han blev dimittend i sommeren 2007 og har siden arbejdet som økonom i TDC med budget- og regnskabsanalyse.

De aktuelle personalereduktioner i TDC har ikke været den direkte årsag.

"Men det er da rart at vide, at man har nogen i ryggen, hvis det kommer så vidt. Det ligger i baghovedet, at det er godt med et sikkerhedsnet", tilføjer han.

Gert Jeppesen er medlem nr. 10.000 i DJØF Privat, og det blev markeret med en stor buket blomster og nogle flasker god vin, overrakt af Jan Helmer, formand for DJØF Privat. Han kan glæde sig over en vækst i medlemstallet på 11 pct. det seneste år.

"Billedet af DJØF er ved at ændre sig fra at være en organisation primært for offentligt ansatte. De senere år har DJØF udviklet en lang række individualiserede tilbud til privatansatte - mentorordninger, lønforhandlingskurser, karriereafklaring, efteruddannelse, kontraktrådgivning mv., som medlemmerne efterspørger i stigende omfang", siger Jan Helmer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Erhvervsministeriets Departement
Job
Dommerudnævnelsesrådet
Job
Roskilde Handelsskole
Job
Økonomistyrelsen
Job
Social- og Boligstyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet