Jura er ikke nemt

06-11-2008
1 min.

Læserbrev fra Martin Kirketerp, stud.jur.

Der er sket en misforståelse vedrørende artiklen i nr. 17, hvor jeg er citeret for at sige, at jura er verdens nemmeste studie. Det mener jeg ikke. Jeg sidder lige nu med formueretten og synes, at det er meget krævende. Jeg mener, at jura er et studie, der ikke kræver nogen forudgående kundskaber som sprog, matematik, kemi eller fysik. Det er et studie, man kan gå direkte ind og læse i forhold til andre studier.

Det gør det ikke nemmere af den grund! Det er et studie, der kræver enormt mange timer på læsesalen, og en stor forståelse for at finde rundt i et meget stort pensum. Det er en stor udfordring. Jeg synes, det er et super fedt studie, som passer mig godt, og jeg nyder at studere jura, men nemt, det er det ikke!Ellers tak for et godt blad og en god artikel.

Venlig hilsen
stud.jur Martin Kirketerp

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.