Nyt job - Katrine Thorvaldsen Jørgensen

09-10-2008
1 min.

Headhuntet af sin gamle chef.

Katrine Thorvaldsen Jørgensen, 39 år, jurist, projektudvikler og advokat hos entreprenørvirksomheden KPC Byg A/S København. Kommer fra et job som chefjurist i Vallensbæk Kommune. Tidligere har hun blandt andet været vicekontorchef i IT- og Telestyrelsen, har fået sin advokatbestalling i en advokatvirksomhed og været ansat i Københavns Amt i amtsrådssekretariatet.

Hvordan fik du dit nye job?

"Den tidligere kommunaldirektør i Vallensbæk Kommune er blevet ansat som udviklingsdirektør hos KPC Byg A/S København, og han spurgte mig i foråret, om jeg kunne tænke mig et job der som projektudvikler og advokat."

Hvad var din reaktion på at blive headhuntet?

"Jeg synes faktisk ikke, det var så nem en situation at sidde i, fordi mit hoved ikke var indstillet på at skifte job, og jeg dermed ikke havde været igennem en naturlig søgeproces."

Men hvad fik dig så til at sige ja alligevel?

"Jeg var meget glad for min tidligere arbejdsplads, men hos KPC Byg kan jeg komme til at arbejde meget dybt på et specifikt område, og samtidig er jobbet fagligt udfordrende, og det tiltrækker mig meget. Før var jeg mere generalist, og det kan godt være svært at være så bredt favnende og ikke altid have tid til at gå i dybden."

Hvorfor tror du lige, det var dig, din tidligere chef ringede efter?

"Han kender mine forcer, hvad jeg står for, og han ved, hvad jeg godt kan lide at lave."

Hvad bliver dine primære opgaver i dit nye job?

"Det er stadig svært at sige, hvad stillingen udvikler sig til. Men ud over køb og salg af fast ejendom, som jeg også har arbejdet med i Københavns Amt og Vallensbæk Kommune, kommer mit nye job til at inkludere udvikling af det samlede byggeprojekt, så jeg kommer til at følge hvert enkelt projekt fra A til Z."

Kan du mærke, at det nu er en privat arbejdsplads, du er på?

"Jeg har altid arbejdet fleksibelt, og arbejdstiden er ikke noget problem. Men jeg har oplevet, at der sammenlignet med det offentlige er nogle andre vilkår at forhandle om. Jeg har for eksempel ingen prøvetid, og jeg har fået fem feriefridage med det samme. Og nå ja - så skal man ikke længere tænke på, hvem der nu skal have morgenbrød med fredag morgen, for her betaler arbejdsgiveren."

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.