Med fagbosserne til Singapore

12.8.2008

af

Læserbrev fra Lars Wismann, projektchef og direktør, cand.merc., statsaut. ejd.mgl & valuar MDE.

DJØF efteruddannelse havde annonceret et ledelsesseminar i Singapore, som jeg valgte at deltage i. Det viste sig, at blandt de 22 deltagere var vi alene tre, som selv havde betalt for deltagelsen og som ikke var enten fagforenings- eller arbejdsmarkedspensionskasse bosser. Fra DJØF deltog hele 4 højt placerede tillidsfolk, herunder Jan Helmer, der ikke var optaget af møder i JØPs bestyrelse i de 5 dage i maj, hvor vi var af sted. Mødeprisen for deltagelse var kr. 55.000/deltager og jeg undrer mig derfor over, hvorfor ingen af de af DJØF betalte deltagere har skrevet her i DJØF bladet om det udbytte, som DJØF har opnået ved deres deltagelse. DJØF har jo inkl. den tabte arbejdstid brugt ca. kr. 250.000 for, at de 4 tillidsfolk deltog i seminaret. Flere af deltagerne havde medfølgende hustruer eller havde udvidet rejsen med et ferieophold eller andre møder ved samme lejlighed. En stribe fagbosser fra HK, Lægernes Fagforening, et par pensionskasser og centraladministrationen deltog også. Der er tale om en årligt tilbagevendende begivenhed. Tidligere har samme gruppe været på et tilsvarende seminar i Canada og i 2009 går rejsen formentligt til Kina, Sydamerika eller Sydafrika. Frederiksdal kursuscenter kommer næppe på tale. Vi var alene tre DJØF'ere fra det private erhvervsliv.

Jeg ville gerne have skrevet en lang artikel om seminaret her i DJØF-bladet. Det er desværre ikke muligt, da DJØF medlemmer kun må skrive læserbreve på max. 1.500 karakterer. Her er 1.490 karakterer.

Med venlig hilsen
Lars Wismann, projektchef og direktør, cand.merc., statsaut. ejd.mgl & valuar MDE


Svar

Kære Lars Wismann

DJØF Efteruddannelse har siden 2001 hvert år udbudt et internationalt Ledelses Symposium om globale tendenser i økonomien og på arbejdsmarkedet. I år fandt det sted i Singapore under faglig ledelse af Jørgen Ørstrøm Møller, tidligere leder i Udenrigsministeriet og nu forsker og underviser ved Institute of Southeast Asian Studies i Singapore. De tidligere år har Symposiet fundet sted på Queens College i Kingston, Canada, under faglig ledelse af Ole Ingstrup, tidligere canadisk departementschef. Prisen for kurset er 38.500 kr. ekskl. moms.

Venlig hilsen
Mogens Kring Rasmussen, Adm.dir. i DJØF

Kære Lars Wismann

Det er ikke korrekt at DJØF-medlemmer kun må skrive læserbreve. Der bliver på lige vilkår taget redaktionel stilling til alle artikelforslag, uanset hvem de kommer fra.

Mht. antal anslag i læserbrevene, så forbeholder redaktionen sig ret til at bede afsenderne om at korte i indlæggene.

Venlig hilsen
Stig Nielsen, Redaktør 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet