Studievalg 2008: Uddannelser der åbner døre

30.5.2008

af

DJØF-kommentaren.

Siden midten af maj har alle kunnet møde nødhjælpskoordinatoren, markedsanalytikeren, formuekonsulenten, fuldmægtigen, sundhedsfremmekonsulenten og direktøren for public affairs som en annoncekampagne i de store dagblade og i gratisaviserne. De er med i Danmarks måske stærkeste netværk, som DJØFs ca. 52.000 medlemmer udgør - og som favner over 2.100 forskellige stillingsbetegnelser! På djoef.dk/studievalg kan du se, hvilke udannelser der har ført til de mange forskellige job.

Annoncerne og kampagnesitet på hjemmesiden er med til at gøre opmærksom på, hvor mange - og hvor forskellige - døre, en samfundsvidenskabelige eller erhvervsøkonomisk uddannelse åbner. Og samtidig fortæller vi vores historie om, hvordan det er at være djøfer - både i annoncerne og i de små film på hjemmesidens DJØF-tv.

Vi har kaldt kampagnen "STUDIEVALG2008", og alle annoncerne har en overskrift om, hvad djøferne også gør (redder liv, bekæmper global opvarmning, slukker brande) samt ordlyden "Vælg en uddannelse med muligheder". Kampagnen har til formål at inspirere de unge, der lige nu sveder over eksamensbordene, og som derefter skal søge ind på en videregående uddannelse.

DJØF har en omfattende viden om, hvilke job de samfundsvidenskabelige og erhvervsøkonomiske kandidater får efter endt uddannelse. Og vi har valgt at dele vores viden med de unge, så de har et godt grundlag at træffe deres beslutning på, når de vælger uddannelse.

Derudover er ledigheden blandt djøfere nu så lav, at der er en risiko for, arbejdsmarkedet kommer til at mangle djøfere. Derfor bliver der brug for flere nye djøfere til at præge udviklingen, både i det offentlige og i det private.

Medlemskampagnen "Forsiden af medaljen" viste, at djøferne ser sig selv som mennesker, der er engagerede og trives med ansvar og indflydelse - og som kan lide at påvirke udviklingen af samfundet og virksomhederne. Dét har vi til fælles. På trods af vores forskelle - f.eks. vores forskellige uddannelsesbaggrunde og de meget forskellige job, vi varetager.

Det er den måde, vi ser os selv på, kombineret med vores stærke faglighed, der gør, at vi som djøfere har uanede muligheder på arbejdsmarkedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
KL - Kommunernes Landsforening
Job
Djøf
Job
Villum Fonden
Job
Wonderful Copenhagen
Job
Hvidovre Kommune
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet