Nyt job - Michael Sørensen

06-09-2007
1 min.

Økonom for balletten

Michael Sørensen, cand.polit., 29 år. Pr. 1. maj ansat i et etårigt barselsvikariat som specialkonsulent i balletafdelingen på Det Kongelige Teater. Han kommer fra en stilling som fuldmægtig i økonomifunktionen i Rudersdal Kommune.

Hvorfor skiftede du fra en fast stilling til et barselsvikariat?

"For at prøve noget nyt, og så var det en spændende stillingsbeskrivelse. Og når jobsituationen ser ud, som den gør i øjeblikket, så skræmmer det mig ikke, at det er et barselsvikariat."

Hvad er den største udfordring i dit nye job?

"At jeg får mit helt eget ansvarsområde. Jeg er den eneste økonom i balletafdelingen, så jeg har ansvaret for hele den økonomiske del. Det er selvfølgelig en stor mundfuld at kaste sig over, fordi jeg er vant til at kunne læne mig op ad 20 økonomkolleger. Men det er også det, der gør det spændende."

Savner du ikke andre økonomkolleger?

"Jo jeg kan da godt savne den faglige sparring, for i det daglige sidder jeg alene, men der sidder også økonomer i de andre kunstarters afdelinger. Samtidig er der oprettet et økonomnetværk på hele teatret."

Hvad er det bedste i dit nye job?

"At jeg er blevet en større brik i et mindre spil i stedet for at være en lille brik i et stort spil."

Hvad er særligt ved din arbejdsplads?

"Det er jo, at det er kunstneriske folk, jeg arbejder blandt. Det er virkelig ildsjæle, der brænder for det, de laver, og det gør, at man også selv er villig til at yde noget ekstra. Men for dem er økonomi et nødvendigt onde."

Kommer du også og ser dine kolleger optræde?

"Ja det gør jeg - det er en enestående mulighed for at få udvidet sin kulturelle horisont."

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.