Store antenner og lille mund

12-04-2007
1 min.

Læserbrev fra Poul Carlsbæk, moden djøfer, poul@sprognatur.dk

Den arketypiske djøfer er udstyret med et lille hjerte og en stor hjerne. Der er kun forbindelse mellem hjertet og hjernen, når djøferen ikke er på arbejde, dvs. fra lørdag kl. 16 til søndag kl. 12.

Den store hjerne er forsynet med enorme antenner, der energisk og følsomt registrerer, hvilken vej vinden blæser. Registreringerne analyseres systematisk i den store hjerne efter metoden 'hvad-fremmer-karrieren'.Den lille mund og det svage stemmebånd er et resultat af manglende motion. I djøferens ungdomsår blev musklerne i munden trænet flittigt, men efterhånden som en djøfer stiger i graderne, falder trangen til at røre stemmen. Den modne djøfer åbner kun munden for at indtage cafe latte, mødevand og sandwich; skulle der komme opstød eller ord ud af munden, så sker det altid med vinden i ryggen.

Poul Carlsbæk
moden djøfer, poul@sprognatur.dk

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.