Bør også tænke på den almindelige borger

12-04-2007
1 min.

Læserbrev fra Erik B. Neergaard, pensioneret dommer og medlem af DJØF/Juristforbundet i godt 55 år.

I DJØF Bladet nr. 5/2007, side 8, kan man læse en artikel om, at al lovgivning på forhånd skal måles for de administrative byrder, den pålægger kommuner, regioner og stat.

Artiklen påpeger utvivlsomt et vigtigt problem, for de administrative byrder, som en lov pålægger kommuner, regioner og stat bør selvfølgelig begrænses mest muligt, men det virker ejendommeligt, at man ikke i artiklen nævner de administrative - og dermed økonomiske byrder, som lovgivningen kan pålægge de almindelige borgere, som der faktisk er mange af.En fagforening skal selvfølgelig varetage sine medlemmers interesser, men en så stor og indflydelsesrig fagforening som DJØF burde også tænke lidt på almindelige samfundsmæssige hensyn, altså tænke på alle de almindelige borgere, hvis interesser - i hvert fald de offentligt ansatte - DJØF-medlemmer er ansat til at varetage.

Med venlig hilsen
Erik B. Neergaard
Pensioneret dommer og medlem af DJØF/Juristforbundet i godt 55 år

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.