Sms fra chefen i fritiden

15-11-2007
1 min.

Der bliver sendt sms på livet løs på de danske arbejdspladser, både kolleger imellem og blandt medarbejdere og chefer.

En undersøgelse, som Magasinet Arbejdsmiljø har gennemført, viser, at 40 procent af medarbejderne på danske arbejdspladser får sms-beskeder med arbejdsrelateret indhold fra en kollega. Når det gælder chefer, er de trods alt mere tilbageholdende. 14 procent af medarbejderne vil opleve, at der bipper beskeder ind fra chefen.

De kolleger og ledere, der sender sms'er, gør det på alle tidspunkter af døgnet og både i og uden for arbejdstiden. Op mod halvdelen af dem, der har angivet, at de får sms'er fra chefer og kolleger, bliver også forstyrret i ferier og på fridage. Og mange flere får sms'er, både før de er mødt på arbejde, og efter de er gået hjem.Det er kun knap 30 procent, der rent faktisk synes, det er ok at blive forstyrret af en sms fra deres arbejdsplads i fritiden.

De mest ihærdige sms-afsendere er mellem 30-49 år. Og der er flere private end offentligt ansatte, der oplever at få en sms fra deres chef eller kollega. Det er måske også meget godt, for det er samtidig de privatansatte, der lader sig mindst gå på af at blive forstyrret af en arbejdsrelateret sms i ferien.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.