Djøfere er ivrige badmintonspillere

15.11.2007

af

Der er et eller andet med djøfere og fjerbolde.

Ifølge Index DK - en Gallup-undersøgelse blandt danske medieforbrugere, er der blandt DJØF Bladets læsere langt flere, som spiller badminton i forhold til den danske befolkning generelt set. Og det er især de privat ansatte læsere, der ofte slår til en fjerbold i fritiden.

Knap syv procent af den danske befolkning spiller badminton, mens det gælder næsten 15 procent af de offentligt ansatte af DJØF Bladets læsere og hele 26 procent af de privat ansatte læsere.

En anden ketsjersport, nemlig tennis, er også langt mere udbredt blandt DJØF Bladets læsere end blandt befolkningen generelt set. Men her er det til gengæld de offentligt ansatte, der er mest ivrige med næsten dobbelt så mange tennisspillere som blandt de privat ansatte.

Golf er også en yndet sport blandt DJØF Bladets læsere i forhold til resten af befolkningen, og igen er det blandt de offentligt ansatte, at man finder flest golfentusiaster.

Til gengæld er det kun en forsvindende lille del af læserne, både de offentligt og privat ansatte, der går på jagt i forhold til resten af befolkningen. Men generelt set dyrker DJØF Bladets læsere mere sport end den samlede danske befolkning - på trods af at hjernegymnastik ikke indgår i undersøgelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Villum Fonden
Job
KL - Kommunernes Landsforening
Job
Wonderful Copenhagen
Job
Hvidovre Kommune
Job
Djøf
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet