Løntilskudsjob førte hende ind i vinens verden

9.3.2011

af

Lene Berg Christiansen var lidt skeptisk ved at skulle ansættes i et løntilskudsjob. Men i dag ville hun ikke betænke sig et øjeblik. Hun har bevist sit eget værd i en mindre virksomhed og er fastansat.

Lene Berg Christiansen kom som sendt fra himlen. Sådan siger hendes chef og ejeren af Slagelse Vinkompagni, Frank Ditmar, der først ansatte Lene Berg Christiansen i et løntilskudsjob og siden har fastansat hende.

Lene Berg Christiansen er cand.merc. i international markedsføring. Hun blev kandidat i 2003 og har arbejdet i flere store danske virksomheder. Men en fyringsrunde på grund af ordrenedgang sendte hende ud i ledighed.

Da ’anden aktør’ anbefalede hende at søge et job med løntilskud, var hun ikke meget for det, for hun ville jo gerne have et ’rigtigt’ job – men hun gjorde det. Lene Berg Christiansen sendte ansøgninger ud til en masse små lokale virksomheder, og hos Frank Ditmar gav det pote. Og det har hun ikke fortrudt.

Frank Ditmar havde i længere tid manglet en højre hånd og én, der kunne give den en skalle med marketing. Ikke nødvendigvis én med en akademisk uddannelse, men da han modtog Lene Berg Christiansens uopfordrede ansøgning og forslaget om et løntilskudsjob og efterfølgende havde flere snakke med hende, var han ikke i tvivl.

Her fik han muligheden for at prøve af, om det var den rigtige løsning, uden det var alt for dyrt.

Det første år gav det netto et minus, men her i år to, hvor han selv betaler den fulde løn for Lene Berg Christiansen, kalder Frank Ditmar ansættelsen meget lønsom.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
HK Danmark
Frist 18. jun. 2023
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet