Kom med chefens navn

27.6.2008

af

Læserbrev fra Jørgen Raffnsøe, Helsingør.

Jeg har med stor interesse læst artiklen i djøfbladet nr. 10 om Morten Wassmann, der blev fyret efter kun én uges stress-sygemelding. Jeg savner dog en vigtig detalje i artiklen: Navn og adresse på det firma hvor Morten var ansat. Det er jo ikke til at se for den djøfer, der søger ind i denne virksomhed, at der sidder en psykopat i chefstolen, og den behandling, som Morten har været udsat for, er jo tydeligvis ikke enestående. Dårligt psykisk arbejdsmiljø er et voksende problem og noget, det tager lang tid for den enkelte at få rettet op på foruden tabt arbejdsfortjeneste. Det koster også samfundet dyrt. Derfor lyder min opfordring til djøfbladet: Hold op med at være så pæne, og ryk ud med navnet. Man kan selvfølgelig diskutere, hvornår man skal stille chefer i gabestok, men den chef, der er beskrevet i artiklen, er langt oppe i det røde felt.

Jørgen Raffnsøe,
Helsingør


Svar

Vi valgte ikke at kontakte arbejdsgiveren i forbindelse med artiklen, og uden arbejdsgiverens besyv i sagen ville det ikke være etisk og retsligt acceptabelt at offentliggøre navnet.

Stig Nielsen
Redaktør

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Indenrigs- og Sundhedsministeriet
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
DR - DR-Byen
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sociale Anliggender, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet