Pia Gjellerup som politisk chef i DJØF

9.2.2007

af

Nyansættelse

Normalt påkalder nyansættelser i DJØF sig ikke den store opmærksomhed. Og selv om der ifølge DJØFs administrerende direktør Mogens Kring Rasmussen, heller ikke er nogen grund til, at én skal fremhæves frem for en anden, har der været relativt meget presseomtale af en af DJØFs seneste ansatte.

Det er tidligere finans- og erhvervsminister og mangeårigt medlem af Folketinget Pia Gjellerups skift fra Christiansborg til en chefpost for Politisk afdeling i DJØF, der har vakt pressens interesse.

Hun bliver fulgt på vej af ord som slidstærk og en overmenneskelig arbejdskraft.

Og ja, det er en kvinde med 20 års erfaring fra det politiske liv på Christiansborg, men det er også juristen og advokaten Pia Gjellerup, der nu træder ind i lederrollen i DJØF.

Det er primært de sidste, der ligger til grund for, hvorfor valget faldt på Pia Gjellerup, siger Mogens Kring Rasmussen.

"Hun er utrolig indsigtsfuld i mange af de politikområder, vi arbejder med, og hun er anerkendt for at yde en stor og seriøs indsats. Når vi har ansat hende, er det på baggrund af hendes faglige kvaliteter, hendes kendskab til området og hendes baggrund som djøfer."

Hvilke overvejelser har I gjort jer med hensyn til at ansætte en politiker i DJØF?

"Vi ser intet problem i at ansætte en politiker. DJØF er en uafhængig, medlemsstyret forening og alle beslutninger om DJØFs politik træffes af DJØFs Hovedbestyrelse og de øvrige bestyrelser. Medarbejdernes politiske ståsted er en privatsag, og vi ser udelukkende på deres kompetencer," siger Mogens Kring Rasmussen.

Pia Gjellerup havde første arbejdsdag i DJØF den 1. februar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
HK Danmark
Frist 18. jun. 2023
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet