Klimakamp

Vil du droppe kød og flyrejser på jobbet?

10.4.2019

af

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Har din arbejdsplads skåret ned på kødet i kantinen, eller har I kigget kritisk på jeres rejseaktivitet? Djøfbladet vil gerne i kontakt med medarbejdere og virksomheder, der har gjort noget for at reducere deres CO<sub>2</sub>-aftryk internt på arbejdspladsen.

Hvis du bestiller mad til et arrangement på jobbet, er det som udgangspunkt vegetarisk. Skal der kød eller fisk på menuen, skal du spørge efter det specifikt. Det er hverdagen for medarbejderne i CBS´ afdeling for Management, Society and Communication. Grøntsagerne ryger på tallerkenen, fordi de udleder mindre CO2 end deres venner fra dyreriget.

Det er også i klimaets tegn at byrådsmedlemmerne i Fredensborg Kommune får plantet træer, hvis de skal på flyrejse i arbejdsøjemed. 

Har I kigget på jeres interne ressourceforbrug på din arbejdsplads for at blive mere klimavenlige? Eller mener I ikke, at det er jeres opgave? Det kan også være, at der er sket klimatiltag på din arbejdsplads, som du synes er helt hen i vejret. I alle tilfælde må du gerne skrive til journalist Mads Matzon på: mam@djoef.dk Så kan det være, at vi kan bruge dine erfaringer til en historie i Djøfbladet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Dommerudnævnelsesrådet
Job
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Job
KL - Kommunernes Landsforening
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet