Klimakamp
10.4.2019
af
Mads Matzon
Foto: Shutterstock
Har din arbejdsplads skåret ned på kødet i kantinen, eller har I kigget kritisk på jeres rejseaktivitet? Djøfbladet vil gerne i kontakt med medarbejdere og virksomheder, der har gjort noget for at reducere deres CO<sub>2</sub>-aftryk internt på arbejdspladsen.
Hvis du bestiller mad til et arrangement på jobbet, er det som udgangspunkt vegetarisk. Skal der kød eller fisk på menuen, skal du spørge efter det specifikt. Det er hverdagen for medarbejderne i CBS´ afdeling for Management, Society and Communication. Grøntsagerne ryger på tallerkenen, fordi de udleder mindre CO2 end deres venner fra dyreriget.
Det er også i klimaets tegn at byrådsmedlemmerne i Fredensborg Kommune får plantet træer, hvis de skal på flyrejse i arbejdsøjemed.
Har I kigget på jeres interne ressourceforbrug på din arbejdsplads for at blive mere klimavenlige? Eller mener I ikke, at det er jeres opgave? Det kan også være, at der er sket klimatiltag på din arbejdsplads, som du synes er helt hen i vejret. I alle tilfælde må du gerne skrive til journalist Mads Matzon på: mam@djoef.dk Så kan det være, at vi kan bruge dine erfaringer til en historie i Djøfbladet.
Ledige stillinger