Har du en fabelagtig udsigt fra din kontorstol?

9.6.2017

af

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kigger du ind i en mur, eller har du udsigt til sø og eng eller måske til en slotspark? Djøfbladets redaktion vil gerne høre fra dig, hvis du mener, du har én af landets bedste udsigter, når du sidder på din arbejdsplads.

’Vil du have byens flotteste udsigt’ lokker en arbejdsgiver med i et stillingsopslag. Det er nok ikke udelukkende dét, der afgør, om vi søger en stilling. Men der er ingen tvivl om, at det er mere inspirerende med et kig ud over Vesterhavet end ned i en mørk baggård, når vi sidder ved vores skrivebord.

På Djøfbladet arbejder vi på et tema om udsigter fra arbejdspladsen og vil i den forbindelse gerne have kontakt til djøfere, der ser på noget smukt eller inspirerende, når de sidder på deres kontorstol og kigger ud af vinduet.

Har du en helt særlig udsigt – eller kender du en anden djøfer, der har, så skriv i nedenstående kommentarfelt eller til journalist Tine Santesson på tsa@djoef.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Ankestyrelsen
Job
Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring
Job
Finanstilsynet
Job
Frederiksberg Kommune, Rådhuset
ANNONCE

Kommentarer

Lotte Finnerup
6 år siden
Sidder med smuk udsigt over Ringkøbing fjord og udsigt til glade besøgende, der er ude at gå en tur langs fjorden.
Anders Gade Jensen
6 år siden
Mit kontor har panoramaudsigt over Aarhus. Fra min stol øverst på det gamle ortopædiske hospital på Randersvej kan jeg se langt ud over Aarhusbugten. Fra Helgenæs over Samsø, Tunø, Ballehage og Skåde bakker. Der er aldrig to himle, der er ens, og det er altid spændende at se, hvor bygerne driver hen. Og hvis jeg går hen på altanen og drikker en kop kaffe bliver den endnu bedre. Det modvirker stress bedre end noget andet.