Rådmand sender sine chefer ud i marken

29.1.2010

af

Århus Kommune sender cheferne ud til borgerne.

En økonomichef, der svinger støvekosten, en sundhedschef, der hjælper til med at bade fru Hansen og en direktør, der blander frikadellefars, er det syn, som medarbejdere og borgere i Århus Kommune vil kunne opleve de næste fire år. Det skriver Århus Kommunes hjemmeside.

Sundhedsrådmand Dorthe Laustsen (SF) har besluttet, at den øverste ledelse i Sundhed og Omsorg – direktøren plus de seks forvaltningschefer – hvert år skal rive en uge ud af kalenderen for at prøve kræfter med hverdagens strabadser.

Rådmanden forventer, at cheferne får en udbytterig uge og håber på, at de kommer inspirerede hjem og med gode ideer til forbedringer.

En af dem, der skal på tvangsmæssig marktur, er strategi- og kommunikationschef, cand.oecon. Thune Korsgaard.

”Det er en glimrende ide, som hele ledelsen bakker op om. Det er godt, at sådan nogen som mig bliver sparket ud i marken en gang imellem. Som djøfer får man jo ikke meget jord under neglene,” siger han til DJØF Bladet.

Kan du virkelig hjælpe med at bade Fru Hansen?

”Jeg er der som ufaglært, og så er der naturligvis nogle begrænsninger, men et smil og en hjælpende hånd kræver ikke en specialuddannelse.”

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Ankestyrelsen
Job
Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring
Job
Finanstilsynet
Job
Frederiksberg Kommune, Rådhuset
ANNONCE

Kommentarer

Bo Rasmussen, Ib Jensen
10 år siden
Hej Thune. Du var da virkelig "proffer" god snakke lyst og kaffe lyst. Men virkelig kompetent, god til at føle stemningen. Tak forv en god og snakkesalig dag hvor "håndværket også virkede. Du virkede også stolt over hvad vi i fællesskab har skabt for borgere i Århus. Fantastisk snak om besjæling. Det er ikke det at have et hjem men at "være hjemme. Kh. Bo & Ib. Ok det er godt nok 1 år siden, men hvis din arbejds mæssige status har ændret sig er du meget velkommen på Åbygård :)