Velholdt villa fra 1933, der igennem årene er flot tilbygget og istandsat med respekt for husets oprindelse og beliggenhed. 100 m til hyggelig og levende havnemiljø. 

 

Villaen ligger med udsigt over vandet og markerne samtidig med, at man har 5 min. til stationen og 10 min. til motorvejen.

Vordingborg har masser af kulturtilbud til alle aldersgrupper, ligesom der er gode indkøbsmuligheder og flere skoler/daginstitutioner i nabolaget.

Fra den store tagterrasse er der en fanstatisk udsigt over Storstrømmen og området. Haven er anlagt så den er nem at holde med bl.a et skønt drivhuse, to terrasser.

Ejendommens 180 kvm + 40 kvm kælder består af: Entre med garderobe. Gæstetoilet. Badeværelse fra 2011 med god plads og bruseniche. Dejligt stort soveværelse med adgang walk-in-closet samt børneværelse/kontor. Dejligt køkken alrum med masser af lys fra de nordvendte ovenlysvinduer. Stue med masser af lys og et kig til vandet. Rummelig opholdsstue med brændeovn/konvektionsovn og udgang til overdækket terrasse. Den tilbyggede del af ejendommen har førstesal, som rummer: Repos med udgang til tagterrassen, samt 2 gode værelser med vandudsigt og udgang til tagterrassen.

Fra køkken er der adgang til spisekammer og til kælder med vaskerum, fyrrum og masser af rum til opbevaring.

Ejendommen har derudover en stor garage/værksted.

Huset kan købes for 2.995.000 kr. og kan overtages i juli.