Hus med dejlig have og terrasse tæt på Præstø Fjord udlejes fra lørdag den 27. juli til lørdag den 3. august. Der er 3 soveværelser i huset - alle med dobbeltsenge, så 6 sovepladser i alt. Mindre køkken med alt, hvad man skal bruge, stue med tv, bryggers med vaskemaskine osv. Huset har 2 toiletter og 1 bad. Udenfor er der en dejlig lukket have med trampolin med net og en terrasse med havemøvler og gasgrill. Man må bruge alt i huset.

Huset er et helt almindeligt parcelhus. Man kan gå ned til fjorden på 5 min. og cykle til bymidten på 10 min. Der er 3 cykler til rådighed. 

Præstø er en charmerende lille by med havnen, butikker, restauranter, café, en lille strand mv. Byen er kendt for Hotel Frederiksminde med restauranten, der har 1 Michelin-stjerne.

For børn er der fx "H.C. Andersens verden" (lille eventyrpark) lige i nærheden og for voksne alle muligheder for vandsport. Se www.blåeventyr.dk

Man kan også køre til en større strand ved Feddet.

Vi har en kat, som gerne skal fodres og for tiden er der også små søde killinger. De er i udestuen, hvor de skal blive, så de ikke løber væk. Det er alle tiders, hvis man vil hælde mad/vand op og ordne kattebakken, men hvis man ikke vil, kommer der en nabo forbi og ordner det morgen og aften. 

Pris for leje af huset: 3.000 kr. for hele ugen.