Huset er ligger i landsbyen Prines tæt på Rethymnon på Kretas nordkyst. Huser er ledigt fra 18. maj til 8. juli og fra uge 33 2020.

Det indeholder stort soveværelse på 1. salen med 2 senge. Værelse med 2 senge samt stor stue med 2 sovesofaer, hvor den ene kan slås ud som dobbeltseng.

Køkken med komfur og ovn mv., badeværelse med brusebad og toilet, vaskemaskine og klimaanlæg.

Huset ligge i et stræde tilbagetrukket fra større veje. Der er en lukket gårdhave og en stor tagterrasse med udsigt over landsbyen og bjergene.

I Prines er der et supermarked og 3 tavernaer. En km. fra ligger Atsipopoulo med mange butikker og restauranter. Bybus hver time til Rethymnon (3,5 km.) hvor du kan shoppe, bade og nyde livet.

Pris 3500 kr. en uge, 6000 kr. 2 uger og 8000 kr. for 3 uger. Lokal udlejningsservice tager imod dig i Prines og fremviser huset og hjælper ved behov. I lejen indgår sengelinned, håndklæder, viskestykker, forbrug af vand/strøm og slutrengøring og vask af linned. Ekstra rengøring/vask under ophold aftales. Huset er godkendt til udlejning (EOT licens)

Du kan se huset på www.kreta.mono.net. Flybilletter direkte til Kreta hos fx Norwegian. Nærmeste lufthavne er Chania og Heraklion.