Stenaldervej 53, Ringkøbing:
Denne skønne patriciervilla er beliggende i et eftertragtet kvarter i Rindum med kort afstand til skole, fritidsmuligheder og indkøb. Denne villa er nænsomt renoveret på en måde, der honorer husets bevaringsværdige status og gør, at huset i dag fremstår yderst smukt og velbevaret. 

I vil ved ankomsten hurtigt bemærke, at villaen er såvel ude som inde gennemført og toner frem med en ensartet æstetik, der lader ejendommens kvalitet komme til syne fra første færd.

Boligen udfolder sig overalt i stueplan med højloftet opholdsrum, hvor især husets hjerte, opholdsstuen pryder med brede PitchPine-planker, og lofterne er dekorereret med rig og veludført stukkatur. Her lader de store vinduespartier dagslyset strømme igennem boligen, og hvor der om aftenen kan tændes op i det murede ildsted i pejsestuen. Herfra er der udgang via. de Franske Døre til den frodige have og hyggelige terrasse. I de varme aftentimer kan I her nyde et godt glas vin, mens børnene slår kolbøtter på græsplænen.

Køkkenet med dens kvalitets hvidevarer er fra 2016 og er arrangeret med hvide, enkle fronter og massive egetræsbordplader. 

Badeværelset i stueplan markerer sig med et speciallavet terrazzogulv med messinglister, gulvvarme og badekar. Her er ligeledes et fint kontor/værelse. 
Til villaen hører desuden muret garage samt et godt værksted. På taget af denne bygning befinder de meget energisparende solceller fra 2019 som er under den gamle afregningsordning. 

Her får I et indflytningsklart og indbydende hjem, der er renoveret med stor omhu og sans for sjælen i det oprindelige byggeri. Se mere hos EDC