Holstebrovej 52, Rindum 

En yderst velholdt og præsentabel bolig, der er meget nænsomt renoveret, således de gamle, smukke detaljer er bevaret. Boligen er med højt til loftet, store, skønne rum og med et væld af lys, der kommer ind i huset. 

Boligens indretning er med flot, lyst køkken (renoveret i 2016) med massive bordplader og masser af skabs- og bordplads, meget rummeligt bryggers/grovkøkken med adgang til stort disponibelt rum med masser af plads til tøj, sko m.m. 

Endvidere er der en stor, skøn og lys vinkelstue med god plads til både spise- og opholdsafdeling og desuden med brændeovn og udgang til en dejlig, lukket have med gode terrasser/hyggekroge. Derudover er der i stueplan et værelse/kontor, et badeværelse med badekar og brus og flot entré med trappe til 1. sal. 

1. salen er med stor repos med plads til hygge og leg, rummeligt soveværelse, 2 gode, regulære værelser og et dejlig lyst badeværelse med bruser. 

Ejendommens tilkørselsforhold sker via Stenaldervej og den dejlige, lukkede have er beliggende ud mod Stenaldervej. 

Ejendommen har fået nyt tag i 2014 og der er installeret solcelleanlæg under den gamle afregningsordning med årsbaseret nettoafregning. 

En stor og rigtig skøn bolig, der skal opleves, så du selv rigtig kan fornemme hyggen og charmen... 

Bestil en fremvisning på tlf. 9732 0899.

Ligger 2 km fra Centrum, 10 km fra Søndervig, 50 km fra Herning eller Holstebro

se mere her: https://home.dk/boligkatalog/ringkoebing-skjern/6950/huse-villaer/holstebrovej_52_rindum_704-01391.aspx