Hyggeligt, fredeligt beliggende sommerhus i Nødebohuse i Nordsjælland ca. 600 m fra fantastisk badestrand, 5 km fra Hundested havn, restauranter mm. Parklignende grund med fri udsigt så langt øjet rækker. 1 times kørsel fra København. I alt 62 m2 fordelt på hovedhus med 46 m2 og nyrenoveret gæstehus 16 m2. I hovedhuset nyere brusebad, nyere køkken i åben forbindelse med stue. Soveværelse med dobbelt seng. I stuen mulighed for 2 ekstra sovepladser. I gæstehuset dobbeltseng. 

Pris 4.950 DKK pr. uge i højsæson plus forbrug. (Juli, august samt helligdage))

Pris i mellemsæson pr. uge 3.950 plus forbrug (maj, juni, september, oktober)

Forlænget weekend torsdag til søndag kan bookes i lavsæson for 1.200 DKK plus forbrug.  (April, oktober). 

Forbrug: Pris ved normalforbrug 75 dkk pr. dag.

Mere information om stedet
Huset ligger på en stor grund for enden af blind vej. Der er ingen trafik og helt afskærmet for naboer. En fredelig oase. Køkkenet er veludstyret med alt, hvad man behøver for at lave mad. Der er nyere brændeovn med glasrude, så man kan se ilden. Adgang til brænde på stedet. Overdækket terrasse med bord og to bænke, så man kan sidde udenfor og nyde udsigten over marken, også når det regner. Endvidere er der bord og 4 stole, der er lette at flytte rundt i den store have samt hængekøje. 
Adgang via privat (grundejerforenings) strandgrund til skøn fredelig badestrand. Der er bænke på strandgrunden, hvorfra man kan nyde den vide udsigt og solnedgang.

Se flere billeder her: https://www.sommerhusportalen.dk/sommerhus.asp?ID=2428

Udlejer kan kontaktes på mail avcfrederiksberg@hotmail.com