Lækkert enderækkehus i virkelig fin stand for enden af blind vej - super børnevenligt.

Her er du omgivet af skøn natur med både skov og søer og alligevel tæt på indkøb, børneinstitutioner samt kun 3 km. til god skole. Værløse Golfklub og svømmehal ligger også lige om hjørnet. Værløse er ca. 20 km. fra København og derfor en attraktiv forstad for dem, der vægter natur og frisk luft højt.


Bebyggelsen er en del af den charmerende gamle kaserne- og flyvestation Laanshøj, der de sidste 15 år har forvandlet sig til en ny landsby med totalrenovation af de gamle ejendomme samt nybyggeri.

Der er tale om et meget børnevenligt område med gode legepladser og lukkede veje.


Huset er oprindeligt fra 1912 og er i 2007 ombygget til den skønneste bolig med højt til loftet og lækre materialer.

Indretningen bygger på en planløsning, hvor hver kvadratmeter er velovervejet og spildpladsen minimal. Den ekstra lofthøjde betyder, at boligen åbnes yderligt op og de store vinduespartier lader lyset strømme ind året rundt.

Rummelig entré med gulvvarme og skab med skydedøre, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt naturgasfyr. Stor opholdsstue med udgang til terrasser i både for- og baghave. Hækken er nu høj nok til, at man kan være privat den dejlige baghave.

Lækkert lyst HTH køkken med god skabs- og bordplads samt opvaskemaskine. Stort soveværelse med skabe og eget badeværelse med gulvvarme. 2 gode børneværelser og endnu et badeværelse med gulvvarme i modsat ende af huset. Der er adgang til et usædvanligt stort og velindrettet opbevaringsrum på loftet.

Til boligen hører nummereret og overdækket parkeringsplads samt redskabsskur. Endvidere et mindre skur tæt på boligen til grill, havemøbler og græsslåmaskine.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Lisbeth Victorin varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver.

For fremvisning kan sælger (Mikael Erbs) kontaktes direkte på tlf. 50 87 66 14. Alle spørgsmål og henvendelser vedrørende salget i øvrigt kan rettes til mægler på 53 60 20 81.