Lejlighedens hjerte er det 10 meter lange køkken-alrum med mange indretningsmuligheder og direkte adgang til stor fælles tagterrasse. Lejligheden har flot lysindfald hele dagen, og er super lys selv på en gråvejrsdag. Lejligheden giver både en fornemmelse af fredfuldt og hyggeligt sommerhus, hvor man kan hygge på terrassen og plante blomster, og samtidigt får man også en storby-stemning i det store køkken-alrum, der indbyder til mange gode stunder.

 

Lejligheden består endvidere af et fint soveværelse med masser af skabsplads, stort badeværelse med gulvvarme, og et moderne køkken. Fibernet er inkluderet i lejen.  

 

Bygningen har elevator og cykel/parkeringskælder. Det er et prisbelønnet byggeri med en stor grøn park, og 5 minutters gang til Nørrebro station (metro, s-tog og bus).

 

Området er i konstant udvikling med flere og flere spisesteder og specialbutikker såsom: Eatery, Vinbonden, Tribeca Bites and Wine, Friheden, Vin de Table, Kaffedepartementet, Fovl, Nordvest Ølbar, Åbenbar, Lygten Kro, Behov, Flying Couch Brewing, Ugly Duck Beer and Pizza Lab - og er tæt på Stefansgade og Jægersborggade, hvor der også er rig mulighed for at nyde livet.

 

Der er mange gode indkøbsmuligheder tæt på, såsom Nørrebro Bycenter, Føtex, Irma, Fakta, Netto, Lidl og lokale grønthandlere.

 

Hvis man har lyst til få nogle kilometre i benene og vind i håret, kan man tage en tur rundt om Utterslev mose.

 

Udlejes op til 4 år og umøbleret, medmindre andet aftales.

 

 

Husleje 13.500 kr./md plus forbrug.