Indendørs:
Udgang fra stor stue til terrassen og separat køkken med hovedindgang fra indkørslen. Soveværelse med dobbeltseng, samt et værelse med to enkeltsenge. Gode senge. Gennemgang mellem soveværelse og værelse. Badeværelse med brusekabine. Hele huset fremstår lyst og nyindrettet. Ingen husdyr, ikke-ryger 47 m2 bolig. Installeret fibernet i huset. 


Udendørs:
Sommerhuset er beliggende på stor ugenert grund. Ud mod vejen - og rundt om resten af grunden er der beplantning af buske og træer. En stor, flot naturhave, hvor rådyr og haren ofte kommer forbi om morgenen. Haven består af en åben terrasse samt en stor græsplæne, hvor det er muligt at spille bold. 


Beliggenhed - Rosenbergvej 8, Liseleje.


Sommerhuset er beliggende ud til en rolig grusvej. Det er muligt at gå ad mindre stier og veje ned til stranden, som består af lyst fint sand, eller at gå til købmanden og bageren i Liseleje centrum. Liseleje blomstrer hver sommer af aktiviteter, loppemarkeder og liv. Her kan man sidde og nyde en is eller en kop kaffe på et af de mange hyggelige steder eller tage på naturlegepladsen Havtyren. Ca 1 km fra havet.

Hvidevarer:
Komfur, mikroovn og ovn - intet TV.

Pris:
Pr uge 4.700 kr incl rengøring (uge 26-33+42) år 2022
Pr uge 3.200 kr incl rengøring (uge 17-25), samt (uge 34-39) år 2022
Lejen er excl. forbrug
Depositum: 1.500 kr og afregnes ved afrejse
Sengelinned & håndklæde: ikke incl.

Fra år 2021: LÆS LISELEJE MAGASINET; http://www.e-pages.dk/sn/2720/html5/

FLERE FOTOS: https://ggle.io/4BfZ