Indendørs - videresender gerne flere fotos 

Udgang fra stor stue til terrassen og separat køkken med hovedindgang fra indkørslen. Soveværelse med dobbeltseng, samt 1 værelser med 2 enkeltsenge. Gennemgang mellem soveværelse og værelse. Badeværelse med brusekabine. Hele huset fremstår lyst og nyindrettet. Ingen husdyr, ikke-ryger 47 m2 bolig.

Udendørs

Sommerhuset er beliggende på stor ugenert grund. Ud mod vejen - og rundt om resten af grunden er der beplantning af buske og træer. En flot naturhave, hvor rådyr og haren ofte kommer forbi om morgen. Haven består af en åben terrasse, samt stor græsplæne, hvor det er muligt at spille bold. 

Beliggenhed - Rosenbergvej 8, Liseleje 

Sommerhuset er beliggende ud til en rolig grusvej. Det er muligt at gå ad mindre stier og veje ned til stranden, som består af lyst fint sand, eller at gå til købmanden og bageren i Liseleje centrum. Liseleje blomstrer hver sommer af aktiviteter, loppemarkeder og liv. Her kan man sidde og nyde en is eller en kop kaffe på et af de mange hyggelige steder, eller tage på naturlegepladsen Havtyren. Ca 1 km fra havet.

Hvidvare

 

Komfur, mikroovn og ovn - ingen TV.

Pris:

Pr uge 4.500 kr incl rengøring & forbrug (ledigt uge 30+33)

Pr uge 3.000 kr incl rengøring & forbrug (ledigt uge 36-39)

Depositum: 1.500 kr og afregnes ved afrejse

Sengelinned & håndklæde: ikke incl.