Charmerende byhus til leje i den hyggelige landsby Competa i bjergene i Andalusien. Competa ligger tæt på Costa del Sol og Malaga. Der er stadig ledige uger i sommerferien 2019.

Pris per uge:

2.640 kr.pr.uge

3.000 kr. pr.uge i juli/aug.

Kontakt udlejer for pris tilbud ved leje af mere end 1 uge.

Byhuset har 3 værelser og er på 90 kvadratmeter med tagterrasse.

Huset er lyst og venligt med flere terrasser og en gårdhave. Overalt i huset er der fuld air-con varme/kulde og Wi-Fi. Huset er beliggende i et roligt område af Competa uden direkte gadestøj.

Alle 3 terrasser er smukt beplantede med vin og jasminer, og har flere spisepladser og solsenge, hvor man kan nyde de smukkeste solnedgange over havet, bjergene, og byen. Hvert værelse har direkte adgang til egen terrasse.

Stueetagen indeholder en hyggelig dagligstue med spiseafd. og et køkken. Fra stuen er der direkte adgang til en terrasse.

En halv etage oppe kommer man til et rummeligt badeværelse m. vaskemaskine og husets patio, der er delvist overdækket med vin.

Her ligger også et soveværelse med en dbl. seng og en tilhørende lukket overdækket terrasse.

En trappe fører op til et smukt lyst værelse med 2 enkelte senge. En dbl. glasdør fører ud til en delvis overdækket terrasse med vin og blomster.

I køkkenet findes service til 8 personer, elovn, mikroovn ,blender og en kaffemaskine.

Lejeprisen er incl. forbrug og sengelinned og div. håndklæder. Slutrengøringen koster 85 Euro oveni, der betales kontant ved ankomst.

Huset er registreret som turistbolig efter spansk lovgivning.

Competa ligger i et meget smukt og bjergrigt område, og i bil er der kun 25 min til Middelhavets dejligste strande.

Læs mere på Competahus.dk

Kontakt:

+45 30284444