Brevkasse

Hvordan bliver jeg bedre til tests?

01-09-2021
2 min.

"Hvad kan jeg gøre for at forberede mig bedst muligt på personlighedstests, så jeg ikke spænder ben for mig selv i min jobsøgning?"

For nylig blev jeg bedt om at besvare en personlighedstest i forbindelse med et job, jeg havde søgt. Der var mange mærkelige spørgsmål, og jeg følte mig pænt meget under pres. Jeg ville jo rigtig gerne have jobbet, som jeg så ikke fik. Hvordan kan jeg forberede mig bedst muligt på personlighedstests, så jeg i det mindste ikke spænder ben for mig selv næste gang?

 

Kære medlem

Tak for spørgsmålet. Næste gang du skal til test, vil jeg foreslå dig at gøre tre ting før, undervejs og bagefter.

1) Tun dine test-evner på forhånd

Start med at google den pågældende test. Navnet på testen er måske i den mail, du får med testlink i. Måske står navnet i selve linket. Spørg evt. direkte til det, hvis det ligger ligefor. De fleste testsystemer kan googles. Her kan du læse lidt om netop din test, inden du tester løs. Nogle testudbydere giver dig eksempler på spørgsmålene, de stiller i testen. Kig på og varm op med dem. Du kan evt. også varme op med nogle af de mange gratis personlighedstests, som er tilgængelige på nettet.

2) Vær klar til selve testningen

Sørg for ro omkring selve testningen. Vær udhvilet, ustresset og uforstyrret. Læs og forstå instruktionerne grundigt, inden du klikker dig videre. Og inden du tjekker ind i testen endeligt, så tun mentalt ind på din personlighed i en arbejdskontekst. Så svarer du i overensstemmelse til den rolle, du søger, og den kontekst, du skal indgå i. Det kan hjælpe dig til en smidig og umiddelbar besvarelse. Brug testens skalaer pragmatisk, udnyt alle svarmulighederne, og vis dermed, at du går nuanceret til værks. Notér eventuelt undervejs spørgsmål og logikker, du ikke forstår, så du kan sætte ord på det til samtalen, hvis det skulle blive relevant.

3) Modtag feedbacken strategisk

Din evne til at tale om testens resultater er afgørende. Du ved formentlig nogenlunde godt, hvad dine personlige styrker er. Og dermed også, hvad de ikke er. Vær derfor forberedt på at sammenkæde testens resultater med den rolle/funktion, du søger på. Laver du den kobling, kan du tydeligere bekræfte dine relevante styrker over for ansættelsesudvalget, og du kan demontere og tale imødekommende om udvalgets bekymringer ved dig.  

Fortsat go’ jobjagt.

Venlig hilsen
Frederik Iuel, chefkonsulent i Djøf Karriere og Erhverv 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.