Top 10

Det mest læste i 2020: Stress, ro på kontoret og Danmarks yngste advokat

30-06-2020
1 min.
Artiklen om stressnedbrud indgik i en større serie om psykisk arbejdsmiljø. Her blev det bl.a. afdækket, at det er næsten umuligt for djøfere at få anerkendt psykiske arbejdsskader. Foto: Kichigin/Shutterstock

Hvor lang tid tager det at komme ovenpå efter alvorlig stress? Og hvordan får man fred til at arbejde på kontoret? Det er to af de spørgsmål, der har optaget jer læsere mest i år. Også tips og tricks til at komme godt gennem corona-krisen har været populært stof.

Hvis man går ned med stress, hvor længe skal man så regne med, at det vil tage at komme sig? En artikel, der belyser det spørgsmål, har været årets hidtil mest læste artikel på djøfbladet.

Vi har samlet en liste over de mest populære artikler siden nytår, og ud over stress har I rigtig gerne villet læse om løn, ferie og gode råd (fx til at få fred fra kollegerne). Og om hvordan det kunne lade sig gøre, at Maria Katrine Westphal-Rasmussen kunne blive færdiguddannet som advokat i en usædvanligt ung alder.

Her er de 10 mest læste artikler siden nytår:

Listen bygger på læsertal på djøfbladet.dk i perioden 1. januar til 20. juni 2020. 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.