Tema: Grøn omstilling

"Det betyder noget, at jeg kan fortælle min datter, at jeg ikke bare så på"

16-01-2019
3 min.

Der vil opstå masser af job med klassisk djøf-indhold i den grønne sektor, vurderer Sara Petrycer Hansen.

Foto: Claus Bech

Sara Petrycer Hansen er projektchef i den grønne tænketank CONCITO og forudser, at der bliver brug for flere djøfere i den grønne sektor i de kommende år: "Hvis du ikke har en grøn profil, så skab dig én."

 

Hvordan arbejder du med grøn omstilling?

’Danmark som grøn vindernation’ er et initiativ, hvis overordnede målsætning er at bevare og styrke Danmarks grønne platform på energiområdet. Bl.a. ved at sætte fokus på, hvordan der faktisk er vækst og beskæftigelse forbundet med mere ambitiøse mål på klima- og energiområdet. Vores hovedmålgruppe er beslutningstagere i erhvervslivet og det politiske system, og derudover vil vi gerne kvalificere debatten og skabe troværdighed gennemslagskraft for projektet og vores budskaber ved at etablere en vidensbaseret platform, hvor politiske budskaber kobles med viden og data.”

Hvordan er du nået til din nuværende stilling?

“Jeg har både været i et ministerium og i det private, og det har givet mig en del erfaring, som jeg kan trække på i min nuværende position. Jeg er uddannet jurist fra 2010, og det lå egentlig hele tiden i kortene, at jeg skulle være dommerfuldmægtig, når jeg blev færdig. Under mit studie var jeg dog i praktik i Menneskerettighedsrådet i Geneve. Her gik det op for mig, at jeg hellere ville være med til at udvikle end at håndhæve samfundet. Det har været pejlemærket for en rejse væk fra jura og ind i det politiske. Som færdiguddannet fik jeg job i Beskæftigelsesministeriet, hvilket gav mig indblik i, hvordan det politiske system fungerer. Så var jeg personlig assistent for direktøren i Bladkompagniet, hvorefter jeg i en kortere periode var i et konsulenthus, inden jeg blev energipolitisk seniorrådgiver i Energinet. Her var jeg en del i dialog med CONCITO, og mens jeg var på barsel, fik jeg at vide, at der var en stilling ledig, som jeg søgte og fik. Jeg synes, at jeg ret tidligt i min karriere er kommet, hvor jeg ville hen. Jeg har knoklet for det, men også været heldig at møde nogle gode mennesker på min vej.”

Oplever du, at fokus på bæredygtighed giver behov for flere ansatte med djøf-baggrund?

“Der er ingen tvivl om, at der er plads til og behov for flere djøfere i den grønne sektor, jo mere fokus der fremover kommer på den grønne omstilling. Mange af de nye jobs vil være de klassiske supporterende stillinger inden for fx HR, indkøb, risk management, controllere, jurister, advokater etc. Det kan både være i stat, kommuner og regioner, men også i virksomheder. Jeg tror langt hen ad vejen, at djøferne kommer til at lave de samme ting, men i den grønne sektor.”

Giver det dig noget særligt at arbejde med grøn omstilling?

“Det gør det helt klart. Man møder nogle meget inspirerende, engagerede og dygtige mennesker, og det betyder meget for mig, at jeg kan være med til at præge beslutningstagere i deres arbejde samt være med til at anvise vejen for, hvordan vi forhåbentlig kan begrænse opvarmningen til 1½ grad. Det er for mig altafgørende, at jeg er med til at gøre en forskel. Og så betyder det noget, at jeg kan fortælle min datter, at jeg ikke bare så på, men at jeg i det mindste prøvede at gøre en forskel. For når hun vokser op, kommer klimaændringerne i den grad til at præge hendes liv.”

Hvad vil du sige til djøfere, der også gerne vil arbejde med grøn omstilling?

“De fleste arbejdsgivere ansætter efter personlighed og engagement. Vis, at du har det. Hvis du ikke har netværket, så opdyrk netværket. Hvis du ikke har en grøn profil, så skab dig én. Besøg grønne arrangementer, deltag i debatten, lav frivilligt arbejde, find ud af, hvilke værktøjer du har brug for at mestre. Jeg har været mentor for jobsøgende, og de har af og til haft mere fokus på titlen og på stillingen end på de værktøjer, de kan få et givent sted. Men jeg mener godt, at man på vejen til sit mål kan tage nogle jobs, som er lidt uden for skiven, hvis de giver én de rigtige værktøjer. Så acceptér, at et karriereskift ikke sker fra den ene dag til den anden, men at det kan tage flere år. Lav en strategi og hold ud. Og lad være med at fortvivle, hvis vejen i mål tager et par år.” 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.