OK18

Se hvor meget mere du får i løn i juni

27-06-2018
1 min.
De offentligt ansatte djøfere, her Jesper Blaabjerg Holm fra Danmarks Statistik, klædte sig i gule refleksveste under forhandlingerne om OK18. Resultatet af aftalen kan ses på juni-lønnen. Foto: Eva Bøgelund

Lønstigninger og reguleringen af lønnen efter OK18 slår nu igennem på lønsedlerne hos de offentligt ansatte. Se her, hvad det betyder for dig og andre djøfere.

De langstrakte forhandlinger om en ny offentlig overenskomst resulterede bl.a. i en lønstigning.

Og da forhandlingerne overskred udløbsdatoen for den seneste overenskomst, så er der opsamlet en lønregulering siden april. Det betyder, at fx en kommunalt ansat specialkonsulent kan forvente omkring 1.436 kroner ekstra på lønsedlen for juni, fordi lønstigningen på 479 kroner altså gælder fra april og frem.

Herunder kan du se en opgørelse udarbejdet af Djøf over de gennemsnitlige stigninger og reguleringer, som lander på lønkontoen med juni-lønnen.

Der er tale om gennemsnitstal for udvalgte grupper i stat, kommuner og regioner. Det betyder bl.a., at tallet ikke afspejler anciennitet.

Reguleringen af lønnen finder sted med tilbagevirkende kraft fra april og frem, men det er ikke nødvendigvis alle arbejdsgivere, som regulerer lønnen med juni-lønnen.

 

Kommentér
4
Del Twitter LinkedIn Facebook

Kommenter

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.