Gadgets & apps

27-09-2017
2 min.
Apples iPhone 8 kan nu oplades trådløst.

Et kabel mindre at bakse med

Ved den årlige iPhone-lancering viste Apple både jubilæums-udgaven iPhone X og den mere almindelige iPhone 8 frem. De fleste vil nok spare de 1.900 kroner, man betaler ekstra for at få en større skærm på X’eren, for iPhone 8 byder stadig på rigeligt med nyheder. Den har bedre kameraer og en hurtigere CPU end tidligere, hvilket giver nok computerkraft til at simulere forskellige slags lyssætninger, når man tager et billede. Så kan man lade lamperne blive hjemme. Men måske den største nyhed er, at iPhone 8 nu kan oplades trådløst. Man skal bare lægger den på en ladeplade, der understøtter Qi-standarden, så behøver man ikke at rode med stikket i bunden eller irriterende kabler. Som noget nyt fås iPhone 8 og 8 Plus nu også i en guldfarve.

Disse apps skal du downloade i denne måned:

Flowstate - iOS 

Denne app er ikke for svæklinge. Flowstate er lavet til folk, der skriver længere tekster eller tager noter på deres iPad, men måske har svært ved at holde koncentrationen. Det er imidlertid umuligt at blive distraheret af andre apps med Flowstate, eftersom app’en begynder at slette dine noter, hvis du ikke skriver eller laver noget andet i app’en i syv sekunder. Tidsfristen tvinger dig til at blive i øjeblikket og ikke lade tankerne flyve alle mulige andre steder hen.

Addappt - iOS/Android

Hvis du er medlem af et fagligt netværk eller bare har en stor bekendtskabskreds, kan det muligvis godt betale sig at sætte en lobby-kampagne i gang for at få alle til at bruge Addappt. App’en er et alternativ til kontaktlisten i din smartphone eller dit mailprogram. Addappt har dog den fordel, at den løbende opdaterer folks kontaktinformationer. Så længe brugerne selv sørger for at putte deres nye telefonnummer eller firma-email ind i deres Addappt-profil, har alle i netværket altid de rigtige kontaktinformationer tilgængelige.

Khan Academy for iPad - iOS 

Du kender måske allerede Khan Academy som onlinetjenesten, hvor du kan uddanne dig selv i alt muligt ganske gratis. Khan Academy kan allerede findes på YouTube og i deres egen app til Android og iOS, men der er god grund til at tjekke den nyeste version af deres app til iPad ud. Her er deres over 150.000 lektioner nemlig i én samlet pakket med deres videoer og med et højere niveau af interaktivitet. På den måde har du også lektionerne med dig på en praktisk måde, hvis du lige har lidt tid til overs, du vil bruge på at blive klogere.

Kommentér
Del Twitter LinkedIn Facebook

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.