Nyt job - Kristian Kehler Rosenvold

20-09-2011
2 min.

Vedholdenhed gav ham jobbet.

Kristian Kehler Rosenvold, 29 år, cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse fra CBS marts 2010. Ansat i løntilskudsjob som kommunikationskonsulent i Dragør Kommune siden august 2010. Ordinær ansættelse i samme job pr. 15. august i år og foreløbig året ud.

Hvordan fik du jobbet?

”I første omgang søgte jeg uopfordret om at komme i løntilskudsjob. Jeg fik jobbet og har fået det forlænget én gang. Økonomi- og Planudvalget besluttede, at jeg blev ansat på almindelige vilkår – indtil videre året ud. Ved de næste budgetforhandlinger bliver det besluttet, om stillingen skal gøres permanent eller, om jeg eventuelt skal fortsætte i en projektansættelse.”

Hvor længe har du vidst, at der var mulighed for et ordinært job efter løntilskudsjobbet?

”Jeg fik ret tidligt at vide af direktionen, at de holdt øje med mig, og at de var rigtig glade for det, jeg lavede. Men Dragør Kommune har ikke haft nogen kommunikationskonsulenter ansat tidligere, så der er tale om en opnormering, og så er det jo op til politikerne, om de vil sige god for det. Og det kan da være lidt svært ikke at vide, om man er købt eller solgt, men det er spillereglerne, og så handler det jo bare om at spille med.”

Hvor mange job søgte du, før du fik løntilskudsjobbet i Dragør Kommune?

”Mellem 80 og 100. Og selv da jeg på et kursus hos en anden aktør blev opfordret til at søge et løntilskudsjob, var det ikke nemt. Jeg har oplevet at være i en ansøgerbunke på 300-400 til et barselsvikariat.”

Har du fået det job, du drømte om, da du studerede?

”Nok ikke til at starte med, men efter jeg er kommet ind i jobbet, er det superspændende. Jeg var helt grøn og stort set uden erfaring, da jeg startede, men Dragør Kommune fandt de rigtige opgaver til mig og placerede mig helt centralt mellem kommunaldirektøren og borgmesteren.”

Hvad var det bedste råd, du fik, da du var jobsøgende?

”At det bare gælder om at få foden indenfor. Tag imod alt den erfaring du kan få og lad være med at være kræsen.”

Hvordan ser du på dine fremtidige jobmuligheder?

”Positivt. Jeg har fået en masse brede kompetencer, og nu afventer jeg resultatet af de næste budgetforhandlinger. Hvis jeg ikke kan blive her, har Dragør Kommune givet mig en masse erfaringer, så jeg også kan være attraktiv for andre arbejdsgivere. Jeg ser utrolig lyst på fremtiden nu.”

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.