Bernie Madoff taler ud

08-03-2011
1 min.

For første gang siden sin fængsling i december 2008 har den amerikanske storsvindler Bernie Madoff, der snød private investorer, banker og investeringsforeninger for godt og vel 85 milliarder dollar, givet et interview til New York Times. Han fortalte blandt andet, at mange banker og investeringsforeninger udmærket vidste, hvad der foregik, men at de med vilje lukkede øjne og ører. Siden sin fængsling har Bernie Madoff delt en celle på fire kvadratmeter med en anden indsat - en skarp kontrast til den 42 millioner kroner dyre lejlighed på Manhattans Upper East Side, som han tidligere boede i.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.