Kinas regering punkterer boligboble

5.10.2011

af

Efter flere års kamp ser det langt om længe ud til, at det er lykkedes for den kinesiske regering at bremse boligprisernes himmelflugt i de største kinesiske byer. Det rapporterer avisen China Daily på baggrund af tal fra den kinesiske pendant til Danmarks Statistik. I august måned faldt eller forblev boligpriserne uændrede i 46 ud af de 70 byer, som Kinas statistiske bureau har undersøgt. I juli var der 31 kinesiske byer, hvor boligpriserne enten faldt eller forblev uændrede.

Opbremsningen i boligmarkedet er godt nyt for den kinesiske regering, der har taget drastiske midler i brug for at bremse boligprisernes himmelflugt. Blandt andet har regeringen forbudt indbyggerne i en række af de største byer at købe bolig nummer to og tre. Ligeledes er udbetalingen til en ny bolig blevet hævet, og ejendomsskatterne er blevet sat op i blandt andet byerne Chongqing og Shanghai.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Erhvervsministeriets Departement
Job
Dommerudnævnelsesrådet
Job
Roskilde Handelsskole
Job
Økonomistyrelsen
Job
Social- og Boligstyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet