Hvor er det bedst at bo?

27.4.2011

af

PeterGHMadsen

Der findes efterhånden ikke det tidsskrift eller analyseinstitut, som ikke har sin egen undersøgelse af, hvor det er bedst at bo og arbejde i verden.

Ifølge den nyeste af slagsen, der er udgivet af det britiske tidsskrift The Economist, skal du flytte til Vancouver i Canada, hvis du vil maksimere din levestandard. Nummer to på listen er Melbourne i Australien efterfulgt af Wien i Østrig. Den eneste nordiske by, der har fundet vej til top 10 er Helsinki.

I den modsatte ende af listen finder du hovedstaden i Zimbabwe, Harare, som får en bundplacering på grund af særdeles dårlige sundhedsforhold, ringe infrastruktur og den manglende politiske stabilitet. New York, som ellers af mange danskere anses for at være verdens smørhul efter København, selvfølgelig, indtager pladsen som nummer 56.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Fiskeri og Fangst
Job
Udlændinge- og Integrationsministeriets departement
Job
Hillerød Business College U/Nord
Job
Vento Energy Support
ANNONCE