EU skal regulere lønnen i den finansielle sektor

6.4.2011

af

Fire ud af fem europæere mener, at det vil være en god idé, hvis lønningerne i den finansielle sektor bliver underlagt EU-regulering. De største tilhængere af et loft over lønningerne finder man i Østrig, hvor 87 procent af de adspurgte er for. Færrest tilhængere er der på Malta, som da også er hjemsted for mange investeringsfirmaer og aktiehandlere. I Danmark er det 62 procent, der er for et lønloft. Det viser en ny meningsmåling foretaget af EU’s Eurobarometer blandt mere end 20.000 europæere. I selvsamme undersøgelse svarer tre ud af fem europæere, at EU også bør indføre en skat på finansielle transaktioner, som eksempelvis handel med aktier og obligationer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Erhvervsministeriets Departement
Job
Dommerudnævnelsesrådet
Job
Roskilde Handelsskole
Job
Økonomistyrelsen
Job
Social- og Boligstyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet