Egyptens offentlige chefer havde gyldne dage

6.4.2011

af

Godt og vel 20 procent af Egyptens befolkning lever for mindre end to amerikanske dollars om dagen. Men for de offentlige topchefer, der indtil fornyelig var ansat i Hosni Mubaraks bundkorrupte regeringsapparat, var penge absolut ikke noget problem. Ifølge oplysninger, som Ayman Nour - der er leder af Al-Ghad partiet og forventes at stille op til et kommende præsidentvalg - har gravet frem, så skulle den administrative chef for Egyptens trafikministerium have tjent 650.000 egyptiske pund om måneden, svarende til godt og vel syv millioner danske kroner om året. I sig selv er det en ganske imponerende løn, men hvis man har været i Kairo og set de enorme trafikale problemer, der hersker, så synes lønnen absurd. Ayman Nour foreslår da også, at der i fremtiden skal indføres et loft over de offentlige chefers lønninger på knap 30.000 danske kroner om måneden. Til gengæld skal minimumslønnen i Egypten hæves til, hvad der svarer til 1.100 danske kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Djøf
Frist 2. okt. 2023
Job
Odense Kommune
Job
Kommune Kujalleq
Job
TACK International A/S
Job
Grønlands Selvstyre, Skattestyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet