Kvinder vil læse MBA

23.3.2011

af

Flere kvinder end nogensinde før håber på at komme ind på en MBA-uddannelse, fortæller International Herald Tribune (IHT) på baggrund af en ny undersøgelse foretaget i forbindelse med QS World Top MBA Tour. Ifølge IHT er 48 procent af ansøgerne til de mest prestigefyldte MBA-uddannelser kvinder. Tilbage i 2006 udgjorde kvinderne blot 35 procent af ansøgerfeltet. I Vesteuropa har antallet af kvindelige ansøgere overhalet antallet af mandlige. Spørgsmålet er så bare, om de mange kvindelige ansøgere får deres drøm om en MBA-uddannelse opfyldt, som IHT pointerer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Erhvervsministeriets Departement
Job
Dommerudnævnelsesrådet
Job
Roskilde Handelsskole
Job
Økonomistyrelsen
Job
Social- og Boligstyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet