Gadgets til djøferen

9.2.2011

af

Gadgets

Er det en tablet? Eller en laptop?

Det er ikke kun Apple, der kan finde ud af at lave små, designvenlige laptops og tablet-pc’er. Samsung lancerede PC7-serien i starten af januar på den store CES, og den er en kombination af begge. Ved første øjekast ligner den en iPad-agtig tablet, men den har et tastatur, der kan glide ud for neden. Derudover kører den med Windows 7, så du kan bruge alle dine sædvanlige programmer på den. Endelig har dens harddisk ingen bevægelige dele, og det betyder længere batterilevetid (9 timer) og en vægt på kun et kilo. Der er ingen dansk pris endnu, men når den lanceres i USA til marts, vil den koste ca. 5.000 kroner.

Lav din egen 3D-film

Først kom 3D tilbage i biograferne. Så landede 3D på din tv-skærm. Og nu kan du lave din egen 3D-film. Det er Sony, der på årets CES-messe lancerede to nye kameraer, der giver dig mulighed for at konkurrere med James Cameron og Steven Spielberg. Okay, næsten. Handycam-versionen er faktisk to kameraer i et, der optager film, ligesom du ser med øjnene. Den anden nyhed er Bloggie 3D, et lille kamera, der primært kan bruges til videoer til nettet, men som også kan optage HD-video i 3D. Kameraerne kommer til april og kommer til at koste i omegnen af henholdsvis 9.500 kr. og 2.000 kr.

Google forsøger igen

Nexus S er Googles andet forsøg på at skabe en smartphone med deres eget brand på. Det er dog Samsung, der har leveret hardwaren. Nexus S har den nyeste Android 2.3-software ombord, der for alvor er gjort brugervenligt. Den har HD-videokamera og 5 MP-kamera til stillbilleder. Processoren i den er lynhurtig, så websites kommer op på den 4.3” store skærm på ingen tid. Endelig har den NFC (Near-Field Communication), der i fremtiden vil gøre det muligt at betale i butikker med din telefon i stedet for dankortet. Den kommer til Danmark i slutningen af februar og vil koste ca. 5.300 kroner uden abonnement.

Disse apps skal du downloade i denne måned:

Sleep Cycle

(iPhone - hent den i App Store)

Når du sover, gennemgår du forskellige søvnfaser, og din krop bevæger sig mere eller mindre uroligt efter dem. Det kan dette smarte lille program måle via sensorerne i iPhone og sørge for, at du bliver vækket på det mest optimale tidspunkt inden for det tidsinterval, du skal op på. Du behøver bare lægge din iPhone ved siden af hovedpuden.

Save My Attach

(Android - hent den i Android Market)

Gmail-applikationen på Android giver dig kun mulighed for at downloade få typer vedhæftninger til din telefon. Men med Save My Attach er der ingen grænser for, hvad du kan hente fra dine emails - hvilket er praktisk, hvis du er typen, der bruger din Gmail-konto til backup. Du trykker bare på “Preview”-knappen ved siden af vedhæftningen og vælger Save My Attach. Enkelt!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Djøf
Frist 2. okt. 2023
Job
Odense Kommune
Job
Kommune Kujalleq
Job
TACK International A/S
Job
Grønlands Selvstyre, Skattestyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet